CVR
27071406
Selskabsstatus
Normal
Navn
DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND, MØBELFABRIKKEN
Adresse
Gammel Rønnevej 17
3730 Nexø
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2002-12-23
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-07-24
Selskabskapital
kr. 6.235.988,00
Revisor
Nexø Revision I/S
Tegningsregler
Fonden tegnes af formanden og 1 bestyrelsesmedlem i forening, næstformanden og 1 bestyrelsesmedlem i forening, eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Fondens formål er at eje og drive en del af bygningsmassen/jorden på den tidligere møbelfabrik i Nexø, beliggende Gi. Rønnevej 17A, 3730 Nexø, for derigennem at foretage udleje af lokaler, og fondens formål er i øvrigt at understøtte erhvervsfremme lokalt og regionalt, herunder ved etablering af netværk og erhvervsudviklingsprojekter, alt med udgangspunkt i møbelfabrikken. Eksempler på opgaver der falder indenfor Fondens formål: - lokaleudlejning til nye virksomheder - vejledning om rådgivningsmuligheder for iværksættere og små og mellemstore virksomheder - mødevirksomhed, konferencer m.v. med henblik på iværksættelse og netværksdannelse - udlejning af overnatningsfaciliteter, der ikke overstiger betingelserne for at blive klassificeret med 3 stjerner for vandrerhjem under DANHOSTEL.
Antal ansatte
5-9 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
682040: Udlejning af erhvervsejendomme
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund