CVR
18937077
Selskabsstatus
Normal
Navn
DANISH ENERGY AND ENVIRONMENTAL CENTER A/S
Adresse
Nupark 51
7500 Holstebro
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1995-11-01
stiftere
AKTIESELSKABET STAKEMANN
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-05-24
Selskabskapital
kr. 1.250.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af hele bestyrelsen i forening eller af en direktør i forening med formanden for bestyrelsen.
Formål
Selskabets formål er at udøve erhvervsmæssig virksomhed i ind- og udland indenfor · udnyttelse af overskudsvarme fra kraftvarmeværker til proces- varmeformål, · udvikling, produktion og salg af vedvarende energianlæg, · projektering, opførelse og drift af ikke elværksejede elproducerende anlæg og af eltransmitterende og -distribuerende anlæg og varmeeffektiviserende an-læg i eller for institutioner og andre erhvervsvirksomheder end elforsyningen, · fremstilling, salg og installation af energiudstyr såsom måleudstyr, varme-pumper og specialudstyr til maskineri samt energitjenester i forbindelse med aktiviteter i tilknytning til den integrerede ressourceplanlægning, jfr. bestem-melserne i Elforsyningslovens § 13 a, · etablering og drift af vejbelysning, · anden virksomhed indenfor de i første punkt nævnte rammer efter Elprisud-valgets bestemmelse. I udlandet vil selskabet herudover udøve virksomhed indenfor el- og kraftvarme-forsyning og energirådgivning. Det er en betingelse for at udøve den pågældende aktivitet, at den har en naturlig tilknytning til levering af elektricitet og fjernvarme eller giver mulighed for at ud-nytte særlig ekspertise i elforsyning, og at aktiviteten er i overensstemmelse med Elforsyningslovens formål. Selskabet kan eje aktier og anparter i indenlandske og udenlandske virksomhe-der, der har et tilsvarende formål som foran beskrevet. Selskabet vil i videst muligt omfang udøve sin virksomhed sammen med andre. .
Branche
711290: Anden teknisk rådgivning
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ sparer mig for en masse tid, for hvor skulle jeg ellers kunne se informationer om folks netværk og følge med i hvad der sker i alle mulige forskellige selskaber på en gang?

Anette Bjarkmann, administrations- og udviklingschef, BDO ScanRevision