CVR
67324013
Selskabsstatus
Normal
Navn
DANCENTER A/S
Adresse
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1982-05-06
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-06-12
Selskabskapital
kr. 11.000.000,00
Revisor
ERNST & YOUNG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes af to bestyrelsesmedlemmer i forening, af to direktører i forening eller af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør.
Formål
Selskabets formål er - enten direkte eller indirekte ved ejerskab af andre virksomheder - at formidle udlejning af ferieboliger og feriecentre samt at erhverve, administrere og udleje ferieboliger og anden fast ejendom, at udføre managementopgaver, projektudvikling og levering af serviceydelser indenfor ferie- og fritidsområdet og at udføre anden virksomhed, der efter bestyrelsens skøn står i forbindelse hermed, herunder handels-, finansierings-, investerings- og IT-virksomhed.
Antal ansatte
200-499 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
683120: Boliganvisning, ferieboligudlejning mv.
683110: Ejendomsmæglere mv.
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain