CVR
36447303
Selskabsstatus
Normal
Navn
COPENHAGEN SAVINGS TRUST UNION IVS
Adresse
Center Boulevard 5
2300 København S
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2014-11-27
stiftere
PARK MANAGEMENT ApS
Senest Offentliggjorte regnskab
2016-05-31
Selskabskapital
kr. 2.000,00
Revisor
Ikke oplyst.
Tegningsregler
Selskabet tegnes af 1 direktør.
Formål
Selskabets formål er at udøve: Alle former for Bankier- Diskontering- Factoring- Sikkerhedsstillelse & Garanti- Handelskredit incl. forfaitering- Udlån- Pengeformidling- Administration- Konsulent- Management- og dermed forenelig virksomhed inden for alle slags monetære produkter, services og investeringer. Transaktioner for egne eller kunders regning vedrørende: pengemarkedsinstrumenter (checks, veksler, indskudsbeviser m.v.), valutamarkedet (elektronisk mæglervirksomhed og elektronisk handel med valuta herunder konvertering af alle former for digital valuta som f. eks bitcoin), valuta- og renteinstrumenter, fysisk og elektronisk handel med ædelmetaller herunder digitalt guld. Medvirken ved emission af værdipapirer og tjenesteydelser i forbindelse hermed. Porteføljeadministration og rådgivning. Opbevaring og forvaltning af værdipapir; boksudlejning. Rådgivning (herunder rådgivning til virksomheder vedrørende kapitalstruktur, industristrategi og dermed beslægtede spørgsmål og rådgivning samt tjenesteydelser vedrørende sammenslutning og opkøb af virksomheder). Holding- og investerings- virksomhed i fast ejendom og køb, besiddelse og salg af aktier i andre selskaber, uanset organisatorisk og retslig form og jurisdiktion, samt gennemførelse af andre supplerende former for finansiel virksomhed / aktiviteter og køb, besiddelse og salg af investeringsselskaber og erhvervelse af indkomsten på disse aktier, og køb, besiddelse og salg af andre former for unoterede og noterede værdipapirer. Alt foranstående enten i eget regi eller gennem stiftelse af og/eller deltagelse i andre selskaber, ansvarlige interessentskaber eller /- kommanditselskaber; dog således at kun de af Finanstilsynet registrerede tilladte ydelser kan tilbydes offentligheden.
Branche
643030: Investeringsselskaber
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund