CVR
26935865
Selskabsstatus
Normal
Navn
CENTROVICE
Adresse
Damsbovej 11
5492 Vissenbjerg
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2005-03-09
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-04-24
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Ved optagelse af lån og ved køb, salg eller pantsætning af fast ejendom tegnes foreningen af formanden og næstformanden og foreningens direktør i forening, når sagen er vedtaget på et bestyrelsesmøde. I alle øvrige sager tegnes foreningen af dens direktør sammen med formanden elelr ved dennes forfald næstformanden.
Formål
Foreningens formål er at varetage medlemmernes landbrugsfaglige, erhvervspolitiske samt sociale og kollegiale interesser. Det er herunder foreningens formål at sikre medlemmernes rettigheder, indtjenings- og udviklingsmuligheder at give landbruget på Fyn en stærk, erhvervspolitisk stemme over for medlemmer, myndigheder og øvrige samfund at fremme landbofamiliernes dialog med og omdømme i det omgivende samfund. At eje og drive rådgivningsvirksomhed, herunder revisionsvirksomhed med udgangspunkt i landbrugs- og andre erhvervsvirksomheders behov. Forestå udlejning.
Antal ansatte
100-199 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
749010: Landbrugskonsulenter
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain