Søg nemt og hurtigt i BiQ:
Virksomhed

BNP PARIBAS FACTOR A/S

CVR: 23360616, adm. dir.: Geraud Dominique Marie Billaudel
CVR
23360616
Selskabsstatus
Normal
Navn
BNP PARIBAS FACTOR A/S
Addresse
Stationsparken 21
2600 Glostrup
Danmark
Stiftelsesdato
12 Apr. 1965
Seneste offentliggjorte regnskab
19 Jun. 2018
Selskabskapital
kr. 9.000.000,00
Tegningsregler
Selskabet tegnes af formanden for bestyrelsen og næstformanden i forening eller en af disse i forening med en direktør eller af to medlemmer af direktionen i forening, eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive factoringvirksomhed ved overtagelse af en vareleverandørs kortfristede fordringer på leverandørens kunder med eller uden regres over for leverandøren eller gennem garantistillelse afdække kreditrisici på leverandørens kunder samt at drive dermed beslægtet virksomhed, herunder at indkassere fordringer og for leverandøren at føre debitorbogholderi, ligesom selskabet skal kunne yde leverandøren forskud på overtagne fordringer, samt al virksomhed, som efter bestyrelsens skøn er beslægtet hermed. Endvidere er selskabets formål at drive virksomhed med udlejning (leasing) og finansiering af driftsmidler og fast ejendom.
Antal ansatte
20-49 (pr. 2. kvartal 2018)
Relationer
Selskabet BNP PARIBAS FACTOR A/S har i alt 101 relationer du kan se med et abonnement hos BiQ
Yderligere informationer
BiQ indeholder mange flere informationer du kan se med et abonnement

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner
Hjulmand & Kaptain