CVR
78828811
Selskabsstatus
Normal
Navn
BLUE WATER INTERNATIONAL A/S
Adresse
Trafikhavnskaj 9
6700 Esbjerg
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1985-08-19
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-06-01
Selskabskapital
kr. 25.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af den samlede bestyrelse i forening, af to medlemmer af bestyrelsen i forening eller af et bestyrelsesmedlem i forening med en direktør.
Formål
Selskabets formål er at drive virksomhed med handel, håndværk og industri, herunder, skibsagentur, befragtnings—, speditions—, pakhus—, stevedore— og transportforretning, at drive virksomhed med udvikling og salg af IT - løsninger omfattende såvel hardware som software, at foretage investering i værdipapirer, herunder aktier, anparter og kommanditistanparter og hermed beslægtet og i forbindelse stående virksomhed. Selskabet har endvidere til formål at drive virksomhed med internationale agenturer og anden form for international repræsentation af virksomheder, der er koncernforbundet eller associerede med Blue Water Holding A/S, CVR—nr.: 30 58 40 66, samt hermed i forbindelse stående virksomhed.
Antal ansatte
5
Branche
522920: Speditører
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner, Via Venture Partners A/S