CVR
27312098
Selskabsstatus
Normal
Navn
BENDT PLASS-NIELSENS FOND
Adresse
Ahlgade 17A
4300 Holbæk
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
2003-08-12
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-10-11
Selskabskapital
kr. 300.000,00
Revisor
REVISIONSFIRMAET FLEMMING HANSEN STATSAUTORISERET REVISIONSAKTIESELSKAB
Tegningsregler
Fonden tegnes af formanden enten sammen med et medlem af bestyrelsen eller med et medlem af direktionen eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Fonden har til formål primært i den ånd og i overensstemmelse med de visioner, der er karakteristisk for den person, hvis navn fonden bærer at opretholde væsentlige indflydelse i og derved sikre videreførelsen af fondens dattervirksomheder, således at disse virksomheders anseelse og høje tekniske standard bevares, at udpege bestyrelsen i Plass Data Software A/S, og så længe dette sker at sikre og fremme Plass Data-koncernens medarbejderes faglige og uddannelsesmæssige position sekundært såfremt fonden har afhændet sin bestemmende indflydelse i Fondens dattervirksomheder at støtte uddannelsen af datamatikere og anden uddannelse på højere niveau indenfor IT-sektoren, som f.eks. på DTU og Handelshøjskolerne.
Antal ansatte
4
Branche
999999: Uoplyst
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo