CVR
14244441
Selskabsstatus
Normal
Navn
Aalborg Portland Holding A/S
Adresse
Rørdalsvej 44
9220 Aalborg Øst
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1990-06-26
stiftere
Ole Stevens Larsen
AALBORG PORTLAND HOLDING A/S
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-04-19
Selskabskapital
kr. 300.000.000,00
Revisor
KPMG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes på en af følgende måder: i) bestyrelsens formand i forening med næstformanden, ii) bestyrelsens formand i forening med den administrerende direktør, iii) bestyrelsens formand i forening med en direktør, iv) bestyrelsens formand i forening med et andet medlem af bestyrelsen, v) bestyrelsens næstformand i foreningen med den administrerende direktør, vi) bestyrelsens næstformand i forening med en direktør, vii) bestyrelsens næstformand i forening med et andet medlem af bestyrelsen, viii) et bestyrelsesmedlem i forening med den administrerende direktør, ix) den administrerende direktør i forening med en anden direktør, x) den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at eje kapitalandele i andre selskaber samt direkte eller indirekte gennem andre selskaber at drive handels- eller produktionsvirksomhed samt enhver anden aktivitet, der efter bestyrelsens skøn står i forbindelse hermed.
Antal ansatte
5-9 (pr. 4. kvartal 2017)
Branche
642020: Ikke-finansielle holdingselskaber
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

I flere tilfælde har [BiQ] været afgørende for de beslutninger vi har truffet.

Peter Thorlund Haahr, partner, Via Venture Partners A/S