CVR
13496803
Selskabsstatus
Normal
Navn
ATP PENSIONSERVICE A/S
Adresse
Kongens Vænge 8
3400 Hillerød
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1989-10-01
stiftere
ApS HVKMD NR. 555
VX 10.312 ApS
MEDIMEX ApS
ApS KBIL 9 NR. 1008
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-03-23
Selskabskapital
DKK 10.000.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes at et medlem at bestyrelsen i forening med en direktør eller af to medlemmer af bestyrelsen i forening.
Formål
Selskabets formål er at sælge administrative ydelser, bortset fra formueforvaltning, til: 1) pensionskasser og tilsvarende ord-ninger i livsforsikringsselskaber, der er omfattet af lov om finansiel virksomhed, 2) virksomheder etableret i et land inden for Den Europæiske Union eller i et land, som Unionen har indgået aftale med på det finansielle område, som driver virksomhed enten som arbejdsmarkedspensionsordning eller som arbejdsmarkedsrelateret pensionskasse, og som har opnået tilladelse til sådan virksomhed efter nationale bestemmelser fastsat efter fælles europæisk regulering, 3) pensionsordninger, myndigheder og andre udbydere af alderdomssikring, efterløn og lign. med henblik på information til medlemmer, kunder m.v., 4) pensions-, opsparings- og sikrings-ordninger etableret af et land inden for Den Europæiske Union eller af et land, som Unionen har indgået aftale med på det finansielle område, eller 5) sammenslutninger af de under nr. 1-3 nævnte virksomheder eller til administrationsvirksomheder for aftagere omfattet af nr. 1-4, 6) ordninger om udligning af arbejds-givernes udgifter i forbindelse med barsel, 7) overenskomstbaserede kompeten-ceudviklings- og uddannelsesfonde og sammenslutninger af sådanne, eller til administrationsvirksomheder for sådanne aftagere. Selskabets aktiviteter er begrænset til salg af administrative ydelser, som det tilkommer ATP via helejede dattervirksomheder at levere i henhold til den til enhver tid gældende ATP-lov.
Antal ansatte
1-1 (pr. . kvartal 2004)
Branche
662900: Andre hjælpetjenester i forbindelse med forsikring og pensionsforsikring
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Meget nyttigt værktøj for en kommunikationsrådgiver i et utal af sammenhænge.

Esben Høstager, CEO, Høstager Solo