CVR
17830635
Selskabsstatus
Normal
Navn
ALFA LAVAL AALBORG A/S
Adresse
Gasværksvej 21
9000 Aalborg
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1984-04-15
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-06-08
Selskabskapital
kr. 256.097.200,00
Revisor
KPMG P/S
Tegningsregler
Selskabet tegnes af et bestyrelsesmed-lem i forening med en direktør, to besty-relsesmedlemmer i forening eller af den samlede bestyrelse.
Formål
Selskabets formål er at drive industriel virksomhed ved udvikling, fabrikation, salg, servicering og reparation af produkter karakteriseret ved dampkedler, inerte gas systemer, termaloliekedler, brændere eller styresystemer samt hetil relateret aktiviteter inklusive varmevekslere. Selskabets formål er endvidere at drive virksomhed ved udvikling, fabrikation, salg, servicering og reparation af alle typer rensning- og energianlæg relateret til marine markedet samt at investere kapital i virksomheder af alle nævnte arter samt i fast ejendom.
Antal ansatte
200-499 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
253000: Fremstilling af dampkedler undtagen centralvarmekedler
251100: Fremstilling af metalkonstruktioner og dele heraf
331100: Reparation af jern- og metalvarer
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain