CVR
24213366
Selskabsstatus
Normal
Navn
ALEXANDRA INSTITUTTET A/S
Adresse
Åbogade 34
8200 Aarhus N
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-08-27
stiftere
Jakob Bredning Sørensen
Morten Kyng
IT-foreningen Alexandra
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-04-16
Selskabskapital
kr. 1.000.000,00
Revisor
PRICEWATERHOUSECOOPERS STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand i forening med et andet bestyrelsesmedlem eller af bestyrelsens næstformand i forening med et andet bestyrelsesmedlem eller af en direktør i forening med bestyrelsens formand eller næstformand.
Formål
Alexandra Instituttets formål er at drive forskning, innovation, udvikling, rådgivning, kompetence- udvikling, og teknologisk service på et almen- nyttigt grundlag inden for anvendt informations- teknologi, og i den forbindelse at virke til fremme af samarbejdet mellem borgere, erhvervsliv, myndigheder og forsknings- og uddannelses- institutioner, samt i øvrigt at udøve hermed beslægtet virksomhed efter bestyrelsens nærmere beslutninger. Selskabet udbyder teknologisk service, baseret på den nyeste forskning og teknologi i form af rådgivning, udvikling, kompetenceudvikling og løsninger. Som almennyttig virksomhed skal selskabet være uafhængig af særinteresser og samarbejde bredt med relevante danske og udenlandske videninstitutioner samt formidle selskabets forsknings- og udviklingsresultater til en bred kreds af virksomheder og andre interessenter. Selskabets ydelser og løsninger leveres på forretningsmæssige vilkår. Til at fremme dette formål påhviler det selskabets ejere, bestyrelse og direktion at sikre Alexandra Instituttet A/S en stærk profilering i offentlig- heden, søge alliancer med relevante organisa- tioner og selskaber med henblik på at styrke Alexandra Instituttet A/S' interesser.
Antal ansatte
100-199 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
721900: Anden forskning og eksperimentel udvikling inden for naturvidenskab og teknik
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

En dag i starten af vores abonnement så jeg faktisk i BiQ's nyhedsbrev, at en af vores kunder var ved at lave nogle ændringer i deres firma, som vi ikke vidste noget om...

Per Christensen, partner, Hjulmand & Kaptain