CVR
45099210
Selskabsstatus
Normal
Navn
AKTIESELSKABET 'VENDSYSSEL TIDENDE'
Adresse
Frederikshavnsvej 81
9800 Hjørring
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1900-08-15
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-03-13
Selskabskapital
kr. 576.000,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af bestyrelsens formand eller næstformand i forening med to medlemmer af bestyrelsen eller af en direktør i forening med bestyrelsens formand eller med to bestyrelsesmedlemmer.
Formål
Selskabets hovedformål er gennem aktiebesiddelse i Nordjyske Holding A/S at sikre dette selskabs formål, der består i eventuelt gennem datterselskaber at drive nordjyske trykte, elektroniske og digitale medier, der er uafhængige af såvel politiske partier som personer og organisationer og skal varetage samfundets og specielt Nordjyllands tarv. Det er fortsat væsentligt for selskabet at medvirke til at udgive et dagblad i Nordjylland som et uafhængigt/liberalt dagblad med respekt for dagbladet Vendsyssel Tidendes og Aalborg Stiftstidendes mere end 100 årige traditioner i politisk, folkelig og anden henseende. Selskabet kan ligeledes foretage kapitalanbringelse.
Branche
581300: Udgivelse af aviser og dagblade
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Det er vigtigt at have klar og præcis information tilgængelig, og her er BiQ til stor hjælp.

Jacob Christensen, partner, Advokatfirmaet Plesner