CVR
10363977
Selskabsstatus
Normal
Navn
AKF HOLDING A/S
Adresse
Ryesgade 3F
2200 København N
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1986-08-15
stiftere
ApS HVKMD NR. 555
PEHSB ApS
Per Emil Hasselbach Stakemann
Senest Offentliggjorte regnskab
2018-05-14
Selskabskapital
DKK 180.090.903,00
Revisor
DELOITTE STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af en direktør og et bestyrelsesmedlem i forening, eller af to af bestyrelsens medlemmer, herunder formand eller næstformand i forening.
Formål
Selskabets formål er selv eller gennem datterselskaber at erhverve, udvikle og investere i eller sælge jord og ejendomme, at administrere fast ejendom, gennem datterselskaber af udøve bygge- og anlægsvirksomhed, projektstyring og projektudvikling, at investere i værdipapirer samt enhver aktivitet, der står i forbindelse med ovennævnte. Selskabets formål er yderligere selv eller gennem datterselskaber at besidde ejerandele i investeringsselskaber og -fonde og derigennem - indirekte - at øge tilførslen af risikovillig ansvarlig kapital eller lånekapital til danske erhvervsvirksomheder til fremme af produktion, eksport og beskæftigelse i Danmark samt at besidde ejerandele i danske erhvervsvirksomheder gennem direkte medinvesteringer i de danske erhvervsvirksomheder, hvori Selskabet på investeringstidspunktet indirekte ejer eller kommer til at eje ejerandele via besiddelsen af ejerandele i et investeringsselskab eller en investeringsfond.
Antal ansatte
20-49 (pr. 4. kvartal 2017)
Branche
683210: Administration af fast ejendom på kontraktbasis
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

BiQ har de bedste personoplysninger og er derfor min foretrukne database, når jeg skal bruge oplysninger om personer tilknyttet et firma.

Tine Bojsen-Møller, bibliotekar, Advokatfirmaet Plesner