CVR
12359586
Selskabsstatus
Normal
Navn
AALBORG TAXA A.M.B.A.
Adresse
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV
Danmark
Andre data på adressen
Stiftelsesdato
1999-10-16
stiftere
Ikke oplyst.
Senest Offentliggjorte regnskab
2017-09-28
Revisor
BEIERHOLM, STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
Tegningsregler
Selskabet tegnes af formanden for bestyrelsen.
Formål
2.1 Selskabets formål er at varetage andelshaverne fælles økonomiske og faglige interesser: 1) Ved etablering og drift af fælles bestillingskontor og kommunikationsudstyr. 2) Ved kreditvurdering af eksisterende og nye kontokunder. 3) Ved etablering og drift af administrativ funktion til servicering af andelshavere i Selskabet, der i henhold til lov om taxikørsel m.v. § 2, stk. 5 har erhvervet tilladelse til offentlig servicetrafik. Den administrative funktion kan evt. udvides til også at omfatte handicap- og passagerbusselskab og anden hertil relateret virksomhed. Den administrative funktion kan etableres af Selskabet alene eller sammen med andre, eventuelt ejerskab gennem et selskab eller anden juridisk person. 4) Ved etablering og drift af vagtselskab. 5) Ved varetagelse af andelshavernes interesser overfor offentlige myndigheder og andre interesseparter, herunder leverandører og storkunder.
Antal ansatte
5-9 (pr. 2. kvartal 2017)
Branche
493200: Taxikørsel
Hvorfor ved I noget om mig? Se alt hvad BiQ indeholder
BiQ har også informationer om
Regnskaber
Ultimative ejere
Ledelse
Og meget mere

BIQ er...

Danmarks bedst opdaterede erhvervsdatabase med forretningskritiske informationer om dine kunder, konkurrenter, samarbejdspartnere, leverandører og andre dele af det danske erhvervsliv. BiQ samler trådene fra de officielle kilder:

Prøv BiQ gratis

Jeg bruger overvågningsfunktionen rigtig meget til at holde øje med virksomheder, der er ved at komme i økonomiske problemer.

Egon Petersen, fagsekretær, Dansk El-Forbund